BURDUR / MERKEZ - Cumhuriyet Anadolu Lisesi

Öğrenci Öğretmen Destek Sistemi

Öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin yararlanmaları için Öğrenci Öğretmen Destek Sistemi geliştirilmiştir. Okulda öğrenilen derslerin pekiştirilmesi ve sınavlara hazırlık açısından oldukça faydalı olacağını düşündüğümüz bu sisteme öğrencilerimizin de aynı ilgiyi duyacağına şüphemiz yok. Sistem ile ilgili videoları izleyerek bilgi sahibi olabilirsiniz.

Öğrenci Destek Sistemine (ÖDS) Nasıl Giriş Yapılır?

Sisteme ods.eba.gov.tr adresinden erişilebilir.

Öğrenci Öğretmen Destek Sistemi Nedir?

Öğrencilerimize bireyselleşmiş eğitim, öğretmenlerimize ise öğrencilerini izleme imkânı sunarak onların akademik başarısını arttırmayı, uzmanlarca filtrelenmiş içeriklerle bu alandaki ihtiyaçların giderilmesini amaçlar.

Öğrenci Bilgi Sistemindeki Ders Modülleri

Okul Dersleri Modülü; LGS Hazırlık ve YKS Hazırlık Modülü, ve Destekleme ve Yetiştirme Kursları Modülü ile tüm içerikler sınıf, ders, ünite, konu ve kazanımlara göre sınıflandırılmıştır.

Öğrenci Destek Sisteminin İçeriği ve Çalışma Prensibi Nasıldır?

Ortaokul ve lise düzeyinde konu anlatımları, çoktan seçmeli sorular, soru çözüm videolarıyla öğrencilerimiz ihtiyaç duyduğu ders içeriklerine kolayca erişebilecek ve düzenli ders çalışmaları desteklenecek.

ÖDS Nedir?

Sisteme Nasıl Giriş Yapılır?

Okul Dersleri Modülü

Sistemin İçeriği  ve Çalışma Prensibi